De beste en goedkoopste in het bedrukken van aardewerk, porselein en glaswerk

Bekers en glazen bedrukken

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in bekers of mokken en glas bedrukken. Of het nu is voor een bedrijfskantine, vereniging of professionele horeca, onze veelzijdige producten passen in iedere gelegenheid. U kunt eraan denken om uw eigen logo of bedrijfsnaam op alle mogelijke uitvoeringen van glas of porselein te laten bedrukken. Bijv. kop en schotel, mokken, champange glazen, borden, soepkop en schotel, of roomstel. Tevens kunnen wij u bestek leveren van de fabrikant "AMEFA". En dit alles van de hoogste kwaliteit.

Breng uw bedrijf onder de aandacht

Om uw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen plaatst u wellicht regelmatig een advertentie, heeft u een website of lichtreclame aan de voorgevel. Maar nog altijd worden de meeste gesprekken binnen het bedrijf gevoerd, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Ideaal dus om uw klanten dit aan te bieden in een kopje of glas bedrukt met uw firmanaam, logo, slogan of vignet. In één of meerdere kleuren. Opvallend of discreet. Door glazen of bekers te laten bedrukken brengt u uw bedrijfsnaam op eenvoudige wijze constant onder de aandacht.

De kwaliteiten van APD

Met APD Doetinchem bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, een vast aanspreekpunt, snelle levertijden en scherpe prijzen. Ook voor het bedrukken van kleinere aantallen glas of ander servies maken wij aantrekkelijke aanbiedingen. Wij werken met de nieuwste machines en met gekwalificeerd personeel.

Voor een uitgebreidere omschrijving van ons assortiment op onze website kunt u kiezen voor het bedrukken van mokkenbierglazenporselein of serviesMaar u kunt ook mailen, bellen. En natuurlijk bent u van harte welkom in ons bedrijf.

De koffie staat voor u klaar, geserveerd in één van de talloze modellen die u ongetwijfeld zullen inspireren.